Buna ziua ,
De obicei imi cumpar rovinieta la inceputul anului pe 12 luni .Am crezut ca am cumparat , dar nu mai gasesc chitanta pentru anul 2011 , insa am aflat in luna ianuarie 2012 ca mi-a expirat in luna februarie.In luna ianuarie 2012 pe data de 20 am primit 3 amenzi pentru luna iulie 2011(16,17,30) .Daca le platesc in 48 de ore costa 125 ron + contravaloarea unei roviniete pe un an de zile.Eu avand 3 amenzi pentru o singura luna ce fac platesc de 3 ori valoarea unei roviniete pe un an ?Plus ca au venit dupa foarte mult timp ( dupa 6 luni) , in acest timp daca stiam ca nu am rovinieta mi-as fi cumparat .Este normal sa -mi vina dupa atata timp?
Fiind prima abatere pot face ceva ca sa scap de amenda , eventual de plata rovinietei?
Ajuta sa fac plangere la judecatorie sau pot face ceva ca sa nu mai platesc si rovinieta de 3 ori ?
Si daca imi vor mai veni si altele ?Teoretic daca platesc cele 3 amenzi plus valoarea rovinietei e ca si cum as fi avut platita rovinieta ,nu?
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Amenda rovinieta
ispasdina
Am primit un proces verbal de constatare a contraventiei pentru ca in momentul acela nu aveam rovinieta. Acest PVCC mai are si o instiintare de plata care zice ... (vezi toată discuția)