avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 279 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Amenda lipsa rovinieta
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Amenda lipsa rovinieta

Buna ziua ,
De obicei imi cumpar rovinieta la inceputul anului pe 12 luni .Am crezut ca am cumparat , dar nu mai gasesc chitanta pentru anul 2011 , insa am aflat in luna ianuarie 2012 ca mi-a expirat in luna februarie.In luna ianuarie 2012 pe data de 20 am primit 3 amenzi pentru luna iulie 2011(16,17,30) .Daca le platesc in 48 de ore costa 125 ron + contravaloarea unei roviniete pe un an de zile.Eu avand 3 amenzi pentru o singura luna ce fac platesc de 3 ori valoarea unei roviniete pe un an ?Plus ca au venit dupa foarte mult timp ( dupa 6 luni) , in acest timp daca stiam ca nu am rovinieta mi-as fi cumparat .Este normal sa -mi vina dupa atata timp?
Fiind prima abatere pot face ceva ca sa scap de amenda , eventual de plata rovinietei?
Ajuta sa fac plangere la judecatorie sau pot face ceva ca sa nu mai platesc si rovinieta de 3 ori ?



Cel mai recent răspuns: crinadragomir , utilizator 11:43, 24 Ianuarie 2012
din pacate platiti toate trei amenzile cu despagubiri
Si daca imi vor mai veni si altele ?Teoretic daca platesc cele 3 amenzi plus valoarea rovinietei e ca si cum as fi avut platita rovinieta ,nu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda rovinieta ispasdina ispasdina Am primit un proces verbal de constatare a contraventiei pentru ca in momentul acela nu aveam rovinieta. Acest PVCC mai are si o instiintare de plata care zice ... (vezi toată discuția)
Amenda multipla pentru lipsa rovinieta iulia_ iulia_ Am primit in luna mai a.c. o instiintare de plata unei amenzi contraventionale cu privire la o contraventie la art 8 alin 1 din OG 15/2002 privind aplicarea ... (vezi toată discuția)
Amenzi intarziate rovinete iuliansarariu iuliansarariu buna ziua ma numesc iulian si am o problema referitor la amenzi roviniete ,eu lucrez in strainatate la intoarcere in romania dupa o perioada mai lunga miau ... (vezi toată discuția)