avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie de urmas M.A.I si alte venituri
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie de urmas M.A.I si alte venituri

Buna seara, as avea si eu o nelamurire in legatura cu pensia de urmas m.a.i. si angajarea.Sunt studenta,beneficiez de pensie de urmas militara si in acelasi timp mi-as dori sa ma angajez...din cate am mai citit la voi pe forum si m-am mai interesat,nu am inteles ce salar ar trebui sa am pe carte de munca, sa am o patrime din salariul mediu pe economie sau din salariul brut? Va multumesc si astept raspunsul dumnevoastra.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 16:43, 30 Ianuarie 2012
Intrebati la Casa de Pensii de la care ati primit pana acum pensia de urmas (banuiesc ca este vorba de Casa sectoriala de pensii a MAI).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de urmas / salariu / student? laviniatoma laviniatoma Buna ziua, am o nelamurire, desi am incercat sa citesc si legea, as dori un raspuns mai simplu. Eu primesc o pensie de urmas militara de aproape 6 ani si sunt ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas deeariri deeariri Va rog sa-mi spuneti daca in cazul in care ma angajez in timpul anului 4 de facultate cursuri la zi - buget, mai pot primi pensia de urmas dupa tatal decedat. ... (vezi toată discuția)
Angajare, sau pfa cu pensie de urmas kosanorbi kosanorbi Buna ziua! Sunt student anul 2, si am pensie de urmas. Vroiam sa stiu ca daca ma angajez sau daca fac PFA, imi pierd pensia? (vezi toată discuția)