avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate doresc sa cumpar tratatele de drept penal, ajutati-ma ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

doresc sa cumpar tratatele de drept penal, ajutati-ma cu un sfat de unde le pot achizitiona

doresc sa cumpar tratat de drept penal partea generala si tratat de drept penal partea speciala
Cel mai recent răspuns: ContSters191851 , utilizator 20:40, 23 Ianuarie 2012
intrati pe google, inserati denumirea cartii ( tratat de drept penal partea speciala ) si vedeti ofertele.
Pe langa orice judecatorie/tribunal exista o librarie cu carti specializate in drept.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Examen admitere in avocatura doina_dumitru doina_dumitru Buna vreau sa dau examen la anul pentru admitere in barou am carti dar sunt editii mai vechi poate sa ma indrume si pe mine cineva ce carti sa-mi cumpar . Au ... (vezi toată discuția)
Admiteremagistratura gabriella_popovici gabriella_popovici [i]Salut si Multumiri anticipate M-ar interesa un curs de penal mai easy pentru admitere la magistratura Am citit listele cu carti dar nu ma pot hotari[/i] (vezi toată discuția)
Manual drept penal adrian soare adrian soare stie cineva de unde pot descarca un manual de drept penal pet anul 2 sau nu neaparat ceva mai general astept raspunsul dv va multumesc (vezi toată discuția)