avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1073 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... PFA
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

PFA

Profit minim pe economie.
Buna seara ma puteti ajuta si pe mine.
Am un PFA si am fost sa depun decl.220 unde am trecut un profit de 100ron pe 2012, cei de la anaf mi-au spus sa trec profitul minim pe economie dar nu au vrut sa-mi spuna cat este, mi sa sugerat foarte frumos sa caut pe net.
Ma puteti ajuta si pe mine in vre-un fel.
Va multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Completare declaratie 220 mary_catalina mary_catalina Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o nelamurire: o prietena are intrep individuala si a primit de la finante formularul 260 pentru anul 2013. Pana pe 25 ... (vezi toată discuția)
Inchidere pfa - plata contributii nicopfa nicopfa As vrea sa ma ajutati si pe mine cu cateva informatii, va rog. Am un PFA pe care doresc sa il inchid. Am depus anul trecut declaratiile necesare, insa am ... (vezi toată discuția)
Cum intocmesc declaratiile 200, respectiv 220? mary_catalina mary_catalina Buna seara, Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine cu o problema. Doua prietene m-au rugat sa le ajut cu evidenta contabila pt intreprinderile individuale ... (vezi toată discuția)