avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am primit raspuns la cererea de solutionare a ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am primit raspuns la cererea de solutionare a dosarului penal

buna ziua,am cautat sa expun cazul meu atat cat am stiut,dupa 1 an si 7 luni mi-a venit raspuns afirmativ la cererea de urgentare dosar in care scrie ca dosarul se afla la biroul cercetari infractiuni rutiere in lucru urmand ca la finalizare sa fie inaintat cu solutie corespunzatoare parchetului,mai dureaza mult?multumesc anticipat!mentionez ca in tot acest timp am circulat cu dovada zilnic fara sa am cea mai mica abatere!
Cel mai recent răspuns: eugen68octavian , utilizator 14:59, 25 Ianuarie 2012
de fapt nu au raspuns in nici un fel. problema a ramas identic - este inca la politie si nu a plecat spre parchet cu referatul privind solutia propusa in dosar :)
multumesc pt raspuns,ce mai pot face?in plus nu stiu decat numele celei care se ocupa de caz si un nr de telefon!
Să aşteptaţi. Sunt multe cauze şi procurorul le soluţionează în ordinea primirii acestor cauze.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termenul de prescriptie al infractiunii de conducere cu permisul suspendat? Bianca Birtoc Bianca Birtoc Care este termenul de prescriptie al infractiunii prevazute de art. 78, al2. Cod rutier? In speta dosarul continand aceasta infractiunea se afla la parchet ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. in urma unui accident rutier in luna octombrie (accidentul ... andreea16099 andreea16099 Buna ziua. In urma unui accident rutier in luna Octombrie (accidentul a fost unul usor, insa persoana vatamata a cauzat dureri de cap, am fost la spital si ... (vezi toată discuția)
Vizualizare dosar la parchet kezo83 kezo83 Buna. La inceputul anului unul dintre parintii mei a murit intr-un accident rutier. Dosarul a fost transmis la Procurorul care se ocupa de caz in luna iulie. ... (vezi toată discuția)