avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 839 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am castigat procesul, cum recuperez amenda?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am castigat procesul, cum recuperez amenda?

BUNA ZIUA! VA ROG SA IMI SPUNETI CUM POT RECUPERA TARIFUL DE DESPAGUBIRE PLATIT LA CNADR PENTRU O AMENDA LA ROVIGNETA IN CONDITIILE IN CARE EU AM CASTIGAT IN INSTANTA PROCESUL CU ACESTIA. CEI DE LA OFICIUL JUDETEAN MA INDRUMA CATRE CNADR AVERTIZANDU-MA CA ESTE APROAPE IMPOSIBIL SA MAI RECUPEREZ BANII. VA MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: IlieFLORIAN , utilizator 21:09, 30 Ianuarie 2012
apelati la un executor judecatoresc sa puna poprire pe conturile CNADR
VA MULTUMESC PT.SFAT .DAR POT OBLIGA CNADR SA IMI ACHITE SI CHELTUIELILE AFERENTE?
Ultima modificare: Luni, 30 Ianuarie 2012
IlieFLORIAN, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubire rovigneta DimitriP DimitriP Buna ziua Am o speta, si sper sa ma indrumati..despre ce este vorba....in luna oct.2010 am fost surprins circuland pe drumuri publice fara rovigneta...in luna ... (vezi toată discuția)
Amenda cnadnr anulata, recuperare suma bosonel bosonel Cum se poate recupera o amenda rovigneta, pentru care am fost executat de catre CNADNR, dar am castigat in instanta anularea pv (bineinteles ulterior ... (vezi toată discuția)
Poprire pe salariu amenda rovinieta 2012. pot anula amenda? andreiionel andreiionel Am primit pe email ca am poprire pe contul de la ING sub acest mod. Stimate client, Va informam ca in data de 17.08.2015 pe contul/conturile ... (vezi toată discuția)