Buna ziua! Va rog frumos sa ma ajutati, am redactat o hatarare Aga pt dizolvare si lichidare a unei societati si nu stiu exact in cate exemplare trebuie semnata, pe forum am vazut ca in 4 exemplare, si de asemenea daca data pe care o trec pe act are vreun termen de valabilitate. Nici cu contorul de cuvinte nu inteleg cum trebuie facut. Va multumesc anticipat!
Asociatii semneaza doar hotararea A.G.A. Conform legii nr. 31 din 1990 administratorul este raspunzator de aducerea la indeplinire a hotararilor A.G.A., deci dvs. veti face toate demersurile, dvs. va veti prezenta la Registrul Comertului (puteti imputernici pe cineva in acest sens daca doriti), dvs. reprezentati societatea in aceasta procedura. Nu este nevoie ca asociatii sa vina la registrul comertului.
Buna ziua! Voiam sa mai intreb ceva. Ce acte trebuie sa depun in prima faza pt lichidarea srl, am citit pe o lista de la registru, apar multe acte in afara de cererea de inregistrare si hotararea Aga, cum ar fi: -dovada acordului creditorilor privind stingerea pasivului sau regularizarea lui? Mi-am cam prins urechile. Va rog sa ma ajutati! Va multumesc!
Buna ziua din nou! Am fost sa depun dosarul pt inchiderea srl si mi l-au respins, pentru ca nu am avut trecut in hotararea Aga: art 227, alin 1 lit d , modul cum se dizolva, legea 31. Aveti idee unde il gasesc? De unde pot sa-l iau? Va multumesc. O zi buna!
Punct de lucru
ContSters78427
Buna ziua. Am si eu o intrebare referitor la ce acte este nevoie pentru deschiderea unui punct de lucru? O societate cu sediul social in Tg. Mures, doreste sa ... (vezi toată discuția)