avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Serie CI mentionata gresit in procesul verbal de ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Serie CI mentionata gresit in procesul verbal de contraventie

Buna ziua,
Pot contesta un proces verbal prin care a fost aplicata o sanctiune contraventionala pe motiv ca agentul a scris gresit seria de buletin?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:29, 24 Ianuarie 2012
Verificati continutul PV sub aspectul respectarii art 16,17,19 din OG nr 2/2001 privind regimul juridic al contraventiilor
In termen de 15 zile de la comunicarea PV aveti dreptul sa formulati plangere contraventionala la judectoria responsabila locatiei unde a fost constatata si consemnata contraventia

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere contraventionala - cuantum amenda gresit, lipsa martor Luiza_32 Luiza_32 Buna ziua, as vrea sa stiu daca pot contesta un pv de amenda circulatie care are trecut la valoarea amenzii o suma gresita, adica 9 x 67= 630 lei, in loc de ... (vezi toată discuția)
Numele gresit in procesul verbal si nici nu aveam folie pe fata! Sorin pitariu Sorin pitariu Buna seara , Am fost oprit de un eciipaj de politie...mi-au cerut actele masini ... dupa care mi-a intocmit un proces verbal ,si mi'a retinut certificatul de ... (vezi toată discuția)
Anulare proces verbal de contraventie - am vorbit la telefon in timp ce sofam xp-kry xp-kry Astazi ma deplasam cu masina spre iesirea din oras , mi-a sunat telefonul , am raspuns , din fata venea o masina de politie (LOGAN VAN ) , care a pus in ... (vezi toată discuția)