avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Numele gresit in procesul verbal Si nici nu aveam ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Numele gresit in procesul verbal Si nici nu aveam folie pe fata!

Buna seara , Am fost oprit de un eciipaj de politie...mi-au cerut actele masini ... dupa care mi-a intocmit un proces verbal ,si mi'a retinut certificatul de inmatriculare pe motiv ca aveam foliipe fata ...(dar nu aveam) in procesul verbam am scris la mentiuni ca nu aveam folii...dar pe langa asta agentul care mi-a intocmit procesul verbal mi-a gresit numele in loc de PITARIU a scris PITARU ... Pot face ceva ... ? Eu chiar nu aveam folie pe masina sh aveam sh o persoana cu mine in masina ...Va rog sa ma ajutati ...O seara buna
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:54, 17 Noiembrie 2011
In termen de 15 zile de la comunicarea PV aveti dreptul sa formulati plangere contraventionala la judecatoria responsabila locatiei unde a fost constatata si consemnata contraventia
Verificati continutul PV si sub aspectul respectarii prev art 16,,17,19 din OG nr 2/2001 privind regimul juridic al contraventiilor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Serie ci mentionata gresit in procesul verbal de contraventie Ioana-Roxana Ioana-Roxana Buna ziua, Pot contesta un proces verbal prin care a fost aplicata o sanctiune contraventionala pe motiv ca agentul a scris gresit seria de buletin? ... (vezi toată discuția)
Contestatie pentru proces verbal neintocmit la fata locului SimonaI SimonaI Buna ziua, Va solicit sprijinul in urmatoarea problema: Mi s-a suspensat permisul de conducere pentru o perioada de 30 zile cu dovada pe 15 zile pe motiv de ... (vezi toată discuția)
Anulare proces verbal de contraventie - am vorbit la telefon in timp ce sofam xp-kry xp-kry Astazi ma deplasam cu masina spre iesirea din oras , mi-a sunat telefonul , am raspuns , din fata venea o masina de politie (LOGAN VAN ) , care a pus in ... (vezi toată discuția)