avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa auto

Am platit si eu taxa auto in decembrie 2008(cu doua zile inainte de triplarea ei).Ma incadrez sa cer recuperarea ei?Inca o problema ar fi ca am pierdut chitanta.Se mai poate face ceva?Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Alina Borza , Avocat 13:37, 24 Ianuarie 2012
Puteti recupera pe cale judecatoreasca aceasta taxa alaturi de dobanda fiscala. Daca ati pierdut chitanta, la organul fiscal unde ati achitat-o pe baza unei cereri vi se elibereaza o copie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa prima inmatriculare auto danutz01 danutz01 Am achizitionat un autoturism SH in luna octombrie 2008 din Germania , pe care l-am inmatriculat in Romania in luna decembrie 2008.La acea data am platit o ... (vezi toată discuția)
Taxa auto pavelmita pavelmita am înmatriculat un autoturism în noembrie 2008 şi mi lau încadrat E1 de la E2,dar în urmă cu cîteva luni mi lau încadrat E2 dar artizanal pt că ... (vezi toată discuția)
Chitanta timbru de mediu pierduta teo_pojar teo_pojar Buna ziua. Am adunat toate hartiile pentru inmatricularea definitiva, dar cand am ajuns la ghiseu m-am trezit ca imi lipsete chitanta originala de la timbru ... (vezi toată discuția)