avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... 14 -15 zile de spitalizare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

14 -15 zile de spitalizare

Buna ziua asi avea si eu o antreabare va multumesc

Am avut un conflict cu o persoana pe care am batuto si s-a scos certificat medicolegal de 14 -15 zile , dar nu are martori pt ca eu asi fi dat an el eu an schimb am 2 martori care zic ca el a venit la bar find mort de beat a cazut cu bicicleta si sia spart capu si sa lovit la (coaste )nu a dar nimeni in el .
ce probleme poat avea am mai loat acum o amenda administrativa de 8500 pt un caz de 6-7 zile de spitaliazara .ce mi se poate antampla va multumesc
cazieru meu este curat doar 2 amenzi de la procuror loate una an 2008 si uan an 2011 va multumesc anticipat si astept raspunsu dv .
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 16:44, 24 Ianuarie 2012
nu are nici o legatura "recidiva" atit timp cit nu este dovedita vinovatia dvs si in acest caz. este treaba politiei sa faca aceasta dovada, pina atunci sunteti nevinovat. recidiva va face suspect dar nu este o proba.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doresc consultanta... acuzat pe nedrept de vatamare corporala Andrei03 Andrei03 Indraznesc a cere indrumare si ajutor din partea dumneavoastra,intr-un proces ce are sa ajunga pe rol,iar eu fiind cel parat.As dori sa mentionez cateva din ... (vezi toată discuția)
Mar interesa si pe mine .. pentru amprente ca dovezi ai putea fi acuzat de furt?? bursucelady bursucelady un prieten ii sau gasit cateva amprente la locul unui furt ar putea fi acuzat de furt numai pe baza lor . au facut si perchezitie la domiciliu si nu iua gasit ... (vezi toată discuția)
Solutii dany1 dany1 NU STIU DACA CUNOASTETI CAZUL UNEI FETE DE 17 ANI, PE NUME MARTA CE ¨POSIBIL* A FOST OMORATA DE FOSTUL PRIETEN SI AL CARUI CADAVRU INCA NU A FOST DESCOPERIT, ... (vezi toată discuția)