avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... partaj firma
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

partaj firma

buna seara
sunt titularul unei firme infiintate in 1992.
in anul 1993 m-am casatorit.
in anul 2006 am cumparat pe numele firmei un autoturism
in anul 2007 am cumparat pe numele firmei un spatiu comercial
anul acesta are loc divortul si partajul.
bunurile firmei intra in masa partajabila?
multumesc pentru raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: Adriana Tugui , Avocat 07:50, 28 Octombrie 2008
Bunurile firmei vor fi impartite cu sotia daca si numai daca numele acesteia apare ca asociat in respectiva SC si numai in limita nr-ului de parti sociale pe care le detine.
Am raspuns intrebarilor dvs in celalalt topic DIVORT SI PARTAJ, FIRMA SI IMOBIL, unde am inteles ca sotia nu este asociat in societate, aceasta fiind a dvs 100%:D

Av. Adriana Tugui

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort si partaj, firma si imobil laurentiu68 laurentiu68 Buna ziua Divortul aproape ca s-a terminat,urmeaza stabilirea pensiei alimentare si gata am scapat. Partea grea acum incepe. PARTAJUL O sa expun ... (vezi toată discuția)
Partaj firma laurentiu68 laurentiu68 divortul s-a incheiat ,urmeaza partajul. problema pe care vreau s-o ridic este urmatoarea: - am infintat o societate comerciala in anul 1992 fiind asociat ... (vezi toată discuția)
Partaj dupa divort ionelazibi_94 ionelazibi_94 sunt divortata din 2011 dar nu am facut partajul bunurilor comune pana in prezent.doresc sa stiu daca pot cere partaj si in privinta firmei detinuta de fostul ... (vezi toată discuția)