avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Partaj dupa divort
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Partaj dupa divort

sunt divortata din 2011 dar nu am facut partajul bunurilor comune pana in prezent.doresc sa stiu daca pot cere partaj si in privinta firmei detinuta de fostul sot.ne-am casatorit in 1992 si firma a fost deschisa in 1994(firma de transport) doar pe numele sotului si unic actionar.am achizitionat un camion pe persoana fizica in 1993 cu banii castigati la nunta,iar acel camion a lucrat in cadrul firmei(mai este si acum acolo).din cate stiu firma lucreaza bine si acum,nu am cunostinta daca sunt datorii la stat sau banci dar vreau sa stiu daca eu pot cere ceva si din aceasta firma la partaj.multumesc.
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 11:23, 27 Noiembrie 2013
Buna ziua.
Puteti deschide actiunea de partaj a bunurilor comune.
Se pot solicita a fi incluse in masa partajabila dividentele obtinute de catre fostul dumneavoastra sot de la societatea respectiva.
Camionul cumparat in 1993 constituie bun comun si trebuie introduc ca atare la masa partajabila.
dividente inseamna profitul net al societatii din fiecare an?si daca dividentele obtinute de el au fost reinvestite in societate?
Un avocat istet, poate construi un caz care sa darame actele *fraudusoase* ale fostului sot in vederea diminuarii pasivului.

Dv. cu ce ati participat in acea forma? E important... ar trebui sa mergeti la o consultatie sau sa ne povestiti mai mult situatia de fapt.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj=talharie? Elann Elann Buna seara. Sunt in proces de partaj cu bunuri de valori foarte mari. Bunuri dobandite prin munca de zile, nopti si ani de neliniste si imensa dorinta de a ... (vezi toată discuția)
Parti sociale srl ,fostul sot unic asociat d-r d-r In timpul casatoriei s-a infiintat un SRL ,sotul fiind unic asociat . Partile sociale pot intra in masa partajabila a bunurilor comune ? (vezi toată discuția)
Procedura ridicare poprire ContSters253638 ContSters253638 sunt asociat unic si administratorul unei societati..si debitorul unei obligatii de intretinere in favoarea copilului meu dintr-o casatorie anterioara pentru ... (vezi toată discuția)