avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 944 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Parti sociale SRL ,fostul sot unic asociat
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Parti sociale SRL ,fostul sot unic asociat

In timpul casatoriei s-a infiintat un SRL ,sotul fiind unic asociat .
Partile sociale pot intra in masa partajabila a bunurilor comune ?
Cel mai recent răspuns: d-r , utilizator 10:08, 19 Mai 2013
Da, se poate cere partajul partilor sociale si a dividendelor daca e cazul.
Multumesc !
Dividentele au fost reinvestite. Divortul s-a pronuntat anul trecut .Firma in timpul casatoriei pana la pronuntarea divortului si in momentul de fata este profitabila .Fostul sot vrea sa transforme firma din una profitabila in una plina de datorii .Scopul este de a nu mai avea ce imparti si de a plati datoriile impreuna cu el ,daca indraznesc sa am pretentii la ceva din acel SRL .
Ce se poate face in aceste conditii ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort+firma cammelia cammelia Buna ziua, as vrea sa stiu daca in cazul unui divort la partaj se ia in calcul firma ( cu tot ce implica o firma: bunuri mobile si imobile, profit, etc), mai ... (vezi toată discuția)
Divort dupa 6 luni si partaj saaa saaa Buna ziua, Am si eu o mica problema poate ma ajuta cineva. Sunt casatorit de aproximativ 6 luni si din motive ce nu as dori sa le dezbat aici doresc sa ... (vezi toată discuția)
Proces de partaj cu averea inregistrata pe persoana juridica mmireille mmireille Am divortat de curand. Eu si fostul sot am pus bazele unei afaceri in timpul casatoriei, afacere infiintata acum 18 ani. Majoritatea bunurilor sunt pe firma. ... (vezi toată discuția)