avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 944 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită procedura ridicare poprire
Discuție deschisă în Executare silită

procedura ridicare poprire

sunt asociat unic si administratorul unei societati..si debitorul unei obligatii de intretinere in favoarea copilului meu dintr-o casatorie anterioara
pentru ca am salariul formal de 20 ron/luna fosta sotie a obtinut o hot de majorare pensie in care sunt incluse si dividentele neicasate si reinvestite prin deciziat sociatului..
fata de cuantumul stabilit la cateva zeci de mii de lei pe luna, pe de o parte, iar pe de alta parte, avand in vedere salariul meu formal, a obtinut si validarea popririi pe firma mea...
intrebarea e prin ce mijloc legal,in conditiile art 460 alin 3 cpc fac eu ca aceasta poprire a firmei, respectiv firma sa nu mai fie debitor pe viitor al fostei mele neveste..Pt ca deja in baza hot de validare debitorul firmei-banca executa si suntem in situatia debitorului, debitorului, debitorului :">
Cel mai recent răspuns: ContSters253638 , utilizator 15:14, 17 Iunie 2012
chiar tre sa vand firma sa scap de problema..sau sa platesc intretinerea la dividentul firmei, divident care-i afectat?
sau chiar tre sa apar cu poprire la licitatiile la care particip:(((

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz infiinare poprire eagle_free eagle_free Daca un angajator refuza sa infiinteze poprire asupra veniturilor unui salariat, la solicitarea unei institutii creditoare, ce masuri poate lua respectiva ... (vezi toată discuția)
Infiintarea popririi Alina Alina Alina Alina Buna ziua As vrea sa va prezint urmatoarea speta si daca se poate sa-mi dati unsfat Avem un debitor impotriva caruia am obtinut un titlul executoriu si l-am ... (vezi toată discuția)
Neplata pensiei alimentare Alexandra1970 Alexandra1970 Buna ziua Stimate Doamne si Domni, Indraznesc sa va cer parerea intr-o problema pe care nu stiu cum sa o gestionez mai departe. Eu am 19 ani si sunt inca ... (vezi toată discuția)