avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cheltuieli judiciare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cheltuieli judiciare

Care este termenul de plata a cheltuielilor judiciare?am primit sentinta ieri, am inteles ca trebuie sa astept sa treaca cele 10 zile in care se poate face recurs, iar dupa ramanea ei definitiva si irevocabila, unde trebuie sa platesc cheltuielile?imi vine ceva acasa sau trebuie sa ma duc eu undeva anume sa ma interesez??si care este termenul de plata???multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Sentinta definitiva yvon yvon Buna ziua, in data de 08.06.2011 ar fi 30 de zile de la primirea sentintei de divort (a fost apel). Daca nu se face recurs la ea, in ce conditii pot obtine ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am fost judecat, iar pe data de 01.10.2021 mi s-a ... AndreiMihai32 AndreiMihai32 Buna ziua, am fost judecat, iar pe data de 01.10.2021 mi s-a comunicat sentinta. Pe data de 05.10.2021 mi-a ajuns acasă prin poșta cu drept la apel in 10 ... (vezi toată discuția)
Cat dureaza comunicarea unei hotarari judecatoresti? mihai19735 mihai19735 buna ziua..am avut un proces cu o firma pt lipsa in gestiune.firma a castigat procesul si am facut recurs.recursul sa incheiat de 5 luni dar nu a venit nici o ... (vezi toată discuția)