Buna ziua! Am divortat acum doi ani si in urma actiunii mele ulterioare, de a avea legaturi personale cu copilul, instanta a admis, prin hotarare definitiva, ca eu sa am aceste legaturi cu copilul, la domiciliul meu, de doua ori pe luna la sfarsit de saptamana. precum si in concediul meu de odihna, fapt ce l-am indeplinit in mod constant.
In prezent, nu mai pot sa-mi indeplinesc obligatiile de parinte fata de copil, in varsta de cinci ani, intrucat mama lui a decis sa plece intro tara din Uniunea Europeana, fara sa ma anunte in prealabil si fara sa-mi comunice o adresa unde pot sa-mi vad copilul. Mama lui nu raspunde la telefon si nu pot astfel sa urmaresc sub nicio forma, evolutia copilului, felul in care el se dezvolta si creste.
In continuare doresc sa ma ocup de educatia si ingrijirea copilului, dar numai prin contributie financiara, consider ca nu se poate. De aceea, va rog sa ma ajutati cu un sfat, pentru a face toate demersurile posibile sa pot sa-mi vad copilul, asa cum a stabilit legea. Va multumesc!
Va trebui modificat programul de vizitare prin instanta.
Ati putea face si plangere penala pana una alta dar consultati un avocat intr-un mediu privat din orasul din care sunteti sau de acolo unde va avea loc procesul.
Ce sanse sunt ca, in urma plangerii penale, instanta sa o gaseasca vinovata si sa o oblige sa respecte hotararea initiala? Poate primi si o pedeapsa de privare de libertate si in ce conditii? Mai sunt si alte institutii carora trebuie sa ma adresez pentru rezolvarea problemei si cum trebuie sa o fac? Actiunea prin care solicit alt program de relatii personale cu copilul cand trebuie inaintata? Va multumesc!
Nu stiu daca se va ajunge la privare de libertate.Ar putea primi inchisoare cu suspendare.
Ar trebui sa mergeti cu executorul judecatoresc la usa ei sau cum scrie in hotarare.Se incheie un proces verbal.
Dar mai inainte poate ca ar trebui sa vorbiti cu ea cum sa rezolvati problema pe cale amiabila.
Programul de vizitare trebuie schimbat pt ca a devenit inoperant.
Consultati un avocat din localitatea dvs pt mai multe detalii concrete.
Domnule Victor incercati sa fiti mai calm, stiu usor de spus, greu de facut... dar rufele nu se spala cu politia!!!! Parerea mea.. Recunosc ca fosta dvs sotie nu a procedat bine dar sunt convinsa ca a avut motivele ei de a nu va instiinta. Ati discutat vreodata calm cu ea?? Din pacate atat razbunarea ei cat si a dvs vor aduce suferintà celui mic.
Ganditi-va bine ce doriti sa faceti.... Ea a gresit, copilul va creste iar dvs veti fi tatal care a dorit ca mama lui sa intre la racoare!!!!!!
Luati legatura cu familia ei, sunt convinsa ca ei stiu unde se aflà!!!
Va doresc numai bine!!!
Cel mai indicat ar fi sa vorbiti cu familia ei inainte de orice miscare juridica.
Ati putea sa mergeti insotit si de un avocat care sa vorbeasca cu familia ei.
Daca discutiile se aprind, avocatul dvs va putea sa incerce sa le tempereze.
Ganditi-va ce program de vizitare ar fi convenabil in circumstantele existente.