Buna ziua! Am divortat acum doi ani si in urma actiunii mele ulterioare, de a avea legaturi personale cu copilul, instanta a admis, prin hotarare definitiva, ca eu sa am aceste legaturi cu copilul, la domiciliul meu, de doua ori pe luna la sfarsit de saptamana. precum si in concediul meu de odihna, fapt ce l-am indeplinit in mod constant.
In prezent, nu mai pot sa-mi indeplinesc obligatiile de parinte fata de copil, in varsta de cinci ani, intrucat mama lui a decis sa plece intro tara din Uniunea Europeana, fara sa ma anunte in prealabil si fara sa-mi comunice o adresa unde pot sa-mi vad copilul. Mama lui nu raspunde la telefon si nu pot astfel sa urmaresc sub nicio forma, evolutia copilului, felul in care el se dezvolta si creste.
In continuare doresc sa ma ocup de educatia si ingrijirea copilului, dar numai prin contributie financiara, consider ca nu se poate. De aceea, va rog sa ma ajutati cu un sfat, pentru a face toate demersurile posibile sa pot sa-mi vad copilul, asa cum a stabilit legea. Va multumesc!