avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... certificate de actionar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

certificate de actionar

imi poate spune cineva ce se stie de acele certificate de actionar care au aparut prin 1996.Tatal meu are unul de la o firma din Cluj pt. care a primit de vreo doua ori ceva dividente,asta se intampla prin anul 1999,iar de atunci nu m-ai stie nimic.


va multumesc
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:31, 25 Ianuarie 2012
Trebuie sa luati legatura direct cu reprezentantii firmei emitente, birou actionariat, daca firma mai exista. Daca firma a fost lichidata in urma procedurii falimentului, pachetul de actiuni pe care le detine nu mai sunt valabile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de actionar obtinut in 1996, ce pot face cu el? lumyclau lumyclau Buna ziua. As vrea sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema- Certificatul de actionar obtinut in 1996 ce se mai poate face cu el? Eu am un Certificat la ... (vezi toată discuția)
Dividente si actiuni CiobanuT CiobanuT In anul 1996 am optat pentru doua certificate de actionar la Sidex Galati , certificatele avand in total 80 de actiuni. As vrea sa stiu daca in urma ... (vezi toată discuția)
Certificate de actionari margareta16 margareta16 Eu si sotul meu am optat pentru actiuni in anul 1996 la depunerea lor in turism, la Poiana Brasov.Am primit aceste Certificate de actionar, semnate de ... (vezi toată discuția)