avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1881 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... stagiu cotizare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

stagiu cotizare

Buna seara!

Va rog, ma puteti ajuta cu un model de formular stagiu de cotizare (ce ar trebui sa cuprinda acest fomular) eliberat de angajator, pentru a-i servi salariatului pentru dosarul de pensionare ?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:50, 24 Ianuarie 2012
Dovada stagiului de cotizare o ia de la Casa de Pensii ... angajatorul ii elibereaza o adeverinta de vechime pentru perioada lucrata ... contra unei taxe fixe , Casa de pensii elibereaza un certificat de stagiu de cotizare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta stagiu de cotizare pentru pensii crinna crinna Buna ziua, am o nedumerire, poate ma puteti ajuta.Azi a venit un fost angajat la noi la sediu, sa imi ceara o adeverinta cu dovada stagiilor de cotizare ... (vezi toată discuția)
Adeverinta perioada lucrata tuilleries tuilleries Buna ziua. Fiului meu ii este necesara (in vederea angajarii intr-o structura MAI), o dovada a faptului ca a lucrat la diversi angajatori si perioada, ... (vezi toată discuția)
Procedura obtinere adeverinta de vechime topmasaj topmasaj buna ziua! ma incadrez la prevederile art 49 din legea pensiilor, persoana cu handicap grav care se poate pensiona daca a realizat o treime din stagiul de ... (vezi toată discuția)