avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1210 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Discutii juridice-adoptie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Discutii juridice-adoptie

Care este modalitatea legală prin care pot obţine infierea fiicei mele de 10 ani si 3 luni şi de către actuala mea soţie. Fetiţa mi-a fost incredinţată în custodie acum 3 ani şi nu mai vrea să aibă legături cu mama ei, am renunţat de 1 an şi 2 luni la pensia alimentară iar mama ei biologică nu a mai luat legătura cu fata de 6 luni ( oricum, şi până atunci contactul telefonic era doar pentru a ne denigra pe noi).

Alte discuții în legătură

Tutela exclusiva tata minor alexandervormair alexandervormair Buna ziua, ma aflu in urmatoarea situatie familiara. Am o fetita in varsta de trei ani si 3 luni nascuta pe teritoriul Marea Britanii care se afla in grija ... (vezi toată discuția)
Divort cu incredintare minor alistef alistef Sunt casatorita de un an si jumatare, din casatorie rezultand un copil de 6 luni. As vrea sa divortez deoarece convietuirea alaturi de sotul meu a devenit ... (vezi toată discuția)
Drepturi asupra copilului cocancl cocancl Buna, Recent eu si sotia mea ne-am despartit, ea avea un copil dintr-o alta casatorie, care a fost trecut ulterior pe numele meu, nu a fost adoptie inca, ... (vezi toată discuția)