avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1120 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... m-am casatorit si nu mi-am schimbat buletinul
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

m-am casatorit si nu mi-am schimbat buletinul

buna,in urma cu o luna m-am casatorit si nu am mers sa-mi schimb buletinul deoarece locuiesc in casa tatalui meu si nu este in tara pt a ma primi in spatiu. la oficiul starii civile am semnat sa fiu pe numele sotului si eu inca am buletin cu nume de fata.ce mi se poate intampla in acest caz si ce pot face??ast un raspuns va rog.Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: bep , utilizator 20:45, 3 Februarie 2012
Buna ziua !
Riscati cel mult o amenda contraventionala pentru nepreschimbarea in termen a actului de identitate . Casa de piatra !!!:vishenka:
si care a fost acel termen??amenda este mare?:-o:-(
15 zile
40-80 lei
Va multumesc tare mult.o seara buna in continuare
Puteti sa va faceti o carte de identitate provizorie cu numele schimbat.
Sau solicitati tatalui sa va trimita o declaratie de primire in spatiu data la Ambasada/Consulat, actul de casa si va faceti carte de identitate.
Daca va trebuie actul de identitate cu numele schimbat ca veti face? Sfatul meu e sa nu stati prea mult asa si nici sa nu va ganditi sa folositi actul de identitate cu numele vechi pentru ca, pe viitor, o sa aveti probleme.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare carte de identitate dupa casatorie in regim de urgenta Isabela_bv Isabela_bv Miercuri voi avea cununia civila si sambata trebuie sa plecam din tara. Nu stiu cum trebuie sa procedez sa schimb cartea de identitate cat mai repede dupa ... (vezi toată discuția)
Salut-carte de identitate dumitrumarius dumitrumarius Salut ma intimpin de cateva zile cu o problema.am fost casatorita 2 ani si am 1 luna de cand a divortat si parintii mei sunt pleca-ti in strainatate si acum eu ... (vezi toată discuția)
Schimbare buletin cristi1110 cristi1110 Buna ziua am divortat de sot si imi trebuie sa fac buletinul ca l.am pierdut da mau trimis la judecatorie pentru decizie definitiva si fara el nu pot face ... (vezi toată discuția)