avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... schimbare buletin
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

schimbare buletin

Buna ziua am divortat de sot si imi trebuie sa fac buletinul ca l.am pierdut da mau trimis la judecatorie pentru decizie definitiva si fara el nu pot face buletinul ce sa fac.?el este plecat in strainatate si nu vine in tara
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 18:21, 29 Mai 2017
Va faceti o carte de identitate provizorie si dupa iesirea decizie definitive o schimbati cu una cu valabilitate de 10 ani.
Pentru inceput solicitati un CIP pe motiv lipsa dovada adresei de domiciliu+lipsa sentinta de divort, pentru a putea sa mergeti la judecatorie. Daca exsotul nu vine in tara dar doreste sa va ia in spatiu(asta in cazul in care dvs. nu figurati in contract),poate sa dea declaratia de primire in spatiu la ambasada ori consulat. Sentinta de divort nu e o problema ca va solicitati dvs. alta pe baza carti provizorii. Mai aveti solutia de a va face buletinul la adresa altcuiva(o ruda, o prietena, vecina, cunostinta, etc), care este de acord sa va ia in spatiu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte de identitate anulata in urma divortului. daridan daridan Buna ziua! Soacra mea a divortat la notar de curand iar dupa pronuntarea divortului acesta ia taiat Cartea de identitate. Asi dori sa stiu daca asa ceva este ... (vezi toată discuția)
Schimbare buletin cddamian cddamian Buna ziua ! Buletinul meu e pe cale sa expire , de un an de zile locuiesc in olanda insa fara a fi luat in spatiu . Pentru a schimba buletinul ce acte imi sunt ... (vezi toată discuția)
Carte de identitate provizorie la 14 ani Bella47 Bella47 Buna! As dori sa intreb : am buletin de identitate iar fiica mea imlineste 14 ani si persoana care mia dat adresa nu mai vrea sa ma ajute.in cazul aceasta pot ... (vezi toată discuția)