avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... recuperare cheltuieli UPU
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

recuperare cheltuieli UPU

Am fost agresat fizic,am depus plangere la Politie, CML 2,3 zile ingrijiri. Agresorul a ripostat si el cu plangere, dupa ce a asteptat reactia mea si CML 2,3 zile ingrijire. Nu au fost martori.Am cerut despagubiri, el nu. Intre timp am renuntat reciproc la plangeri si la despagubiri din cauza stresului si pentru protectia familiei mele. Astazi am primit o notificare din partea Spitalului de urgenta conform careia trebuie sa platesc cheltuielile medicale sau sa prezint o copie a plangerii(dosarului) de la Politie, pentru recuperarea banilor de la agresor.Mai pot prezenta copia dosarului daca am renuntat la plangere ?
Cel mai recent răspuns: robaf , utilizator 21:09, 24 Ianuarie 2012
Cand ati retras plangerea, ati renuntat inclusiv la actiunea civila din penal. Mergeti si platiti si eventual va indreptati impotriva lui pe civil.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Victima a unei agresiuni. ce trebuie sa fac? c.l.s. c.l.s. Buna ziua. Am o problema si vreau sa stiu exact ce trebuie sa fac in aceasta situatie. Zilele trecute am avut un schimb de replici cu un vecin (fiecare dintre ... (vezi toată discuția)
Certificatul medico-legal, zile de ingrijiri medicale goghi goghi Buna ziua! Ajutati-ma va rog la urmatoarea problema. Am fost batut pe strada de catre un sofer care circula pe trotuar si m-a atins pe picior cu masina, ... (vezi toată discuția)
Plangere penala carmen b. carmen b. buna seara,o intrebare am si eu...am fost agresata de fostul sot,am un certificat medico legal pe care s-au consemnat 3-4 zile de ingrijiri medicale,am depus ... (vezi toată discuția)