avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 400 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale schimbarea punctului de lucru si a obiectului de ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

schimbarea punctului de lucru si a obiectului de activitate

Buna ziua! As dori sa-mi schimb punctul de lucru si sa-mi largesc sfera obiectului de activitate .mi-ati putea spune ce acte imi trebuie la registrul comertului si aproximativ ce pret trebuie sa platesc? dar pentru casa de marcat?Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Infiintare firma (sediu fara punct de lucru) xsonia xsonia Buna seara! Pot sa infiintez o firma platitoare de TVA care sa aiba doar sediu fara punct de lucru? Singurul obiect de activitate al firmei este comertul cu ... (vezi toată discuția)
Comert in targuri si oboare andymury andymury Am un SRL, cu obiectul principal de activitate Baruri si alte activitati de comercializare... (cod caen 5630), am certificatul constatator pentru punct de ... (vezi toată discuția)
Comert cu ridicata punct de lucru Florentinachivulet Florentinachivulet Buna ziua, ce acte trebuiesc intocmite la un punct de lucru care are ca obiect de activitate comertul cu ridicata.Este obligatoriu registrul de casa daca am ... (vezi toată discuția)