avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1142 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale comert cu ridicata punct de lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

comert cu ridicata punct de lucru

Buna ziua, ce acte trebuiesc intocmite la un punct de lucru care are ca obiect de activitate comertul cu ridicata.Este obligatoriu registrul de casa daca am casa de marcat? La un eventual control ce documente trebuie sa prezint?Scuze ca adresez mai multe intrebari.
Multumesc ptr ajutor.
Cel mai recent răspuns: IONICA VADUVA , utilizator 16:21, 28 Iulie 2014
pentru comertul cu ridicata se emit facturi si chitante, registrul de casa e una iar casa de marcat altceva. Daca punctul de lucru este in aceiasi localitate nu am folosit registru de casa separat, doar monetare cu care sau predat banii de la punctele de lucru si le-am centralizat in registrul de casa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chitanta, dispozitie de incasare sau monetar? steluta79 steluta79 Buna ziua, Am si eu o intrebare. Societatea noastra are sediu social si punct de vanzare cu amanuntul. In fiecare seara eu preiau de la vanzatoare o suma de ... (vezi toată discuția)
Srl sediu social casa de marcat andreey12 andreey12 Buna ziua, numele meu este Andrei si de curand am infiintat unSRL avand ca obiect de activitate comertul IT printr-un magazin online. Firma este platitoare de ... (vezi toată discuția)
Chitanta persoana fizica ContSters189283 ContSters189283 Buna ziua, as dori sa stiu, daca o persoana juridica, ce detine casa de marcat electronica are voie sa emita chitanta pe persoana fizica atunci cand aceasta ... (vezi toată discuția)