avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... buna seara- cont neinchis; plati suplimentare
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

buna seara- cont neinchis; plati suplimentare

speta - in anul 2010 am achita o linie de creditare la o anumita banca unde aveam un card de salariu . Acu 1 saptamina ma suna de la o firma de recuperari ca am debit la banca respectiva 420 lei ce se compune din 300 debit cu toate ca eu am cerut si inchidera contului si 120 lei penalitati . ce se poate face ? mentionez ca din 2010 si pina in 2012 nu m-a sunat nimeni si nici nu am primit nici o notificare ?
Cel mai recent răspuns: AVOCAT ZAHARIA CALIN FLORIN , Avocat 22:35, 24 Ianuarie 2012
Din moment ce era card de salar eu stiu ca firma angajatoare avea datoria sa anunte inchiderea ccarduluiin momentul plecarii. Daca aveai descoperire de salar stiu firma are obligatii fata de banca in momentul in care sunt asemenea cazuri.
Din pacate, daca atunci cand ati achitat linia de credit nu ati solicitat sa vi se dea o hartie din care rezulta ca s-a inchis contul, va trebui sa platiti banii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Biroul de credit Claudiu Filip Claudiu Filip Buna ziua! Am aflat de curand ca am fost introdus in Biroul de credite de catre banca italo-romena cu restante de 120 de zile. Problema este in felul ... (vezi toată discuția)
Card debit închis. Gabriel_onefm Gabriel_onefm Bună ziua. Soția mea a avut un card de salariu cu overdraft din 2011 pana în 2014. În 2014 am decis sa îl închidem. În ziua închiderii am făcut ... (vezi toată discuția)
Descoperire de cont NAARGHYTA NAARGHYTA Bună ziua! Am şi eu o problemă referitoare la o descoperire de cont la BCR, din 2007, dacă mă poate ajuta cineva cu o informaţie clară. În data de ... (vezi toată discuția)