avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 347 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Apostila Germania
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Apostila Germania

Stie cineva daca exista vreo conventie bilaterala intre Romania si Germania prin care actele emise de notari din Germania sunt scutite de apostila ?
Auzisem de o astfel de conventie, dar cred ca a fost o informatie gresita. Consultand listele de la autoritatile publice, nu am gasit Germania printre tarile semnatare a unei astfel de conventii.

[ link extern ]

Cel mai recent răspuns: ContSters20980 , utilizator 12:35, 28 Octombrie 2008
Cu Germania nu, doar cu Austria si poate de aici vine confuzia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte casatorie edicon edicon Eu sunt romanca si vreau sa ma casatoresc cu un cetatean german.Momentan sunt in Germania,am fost la starea civila sa intrebam de ce acte am eu nevoie din ... (vezi toată discuția)
Act notarial intocmit in strainatate (procura reprezentare succesiune si incasare despagubiri) DanGheorghe DanGheorghe Bunàziua , as avea o intebare , Am avut nevoie de o imputernicire fàcutà mamei mele ca sà mà reprezinte in un caz de succesiune si incasare ... (vezi toată discuția)
Apostila Diana01 Diana01 Buna ziua, Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine cu o informatie: Unde trebuie sa ma adresez pentru apostilarea unui certificat de casatorie emis de ... (vezi toată discuția)