avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 891 soluții astăzi

Joi, 8 mai, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediarea abuziva
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediarea abuziva

demersuri ce trebuiesc urmate in contestarea unei concedieri abuzive inca din perioada de proba.
Cel mai recent răspuns: aantonela , utilizator 07:42, 31 Ianuarie 2012
Partea nemulţumită poate sesiza instanţa de judecată dacă apreciază că încetarea contractului s-a realizat cu încălcarea legii.
Prin urmare, in termen de 45 de zile de la data comunicarii deciziei de incetare a raportului de munca va puteti adresa Tribunalului in raza caruia domiciliati pentru anularea acestei decizii.
Va multumesc de raspuns.Asta am facut;dar as mai dori o informatie:instanta a programat prima infatisare in vara anului 2013;ce s-ar intampla daca pana atunci firma pe care am dat-o in judecata pt concediere abuziva si-ar declara insolventa??!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz desfacere contract munca arakys arakys Buna ziua! Unde se poate contesta referitor la desfacerea abuziva a CMi ? Multumesc. (vezi toată discuția)
Zi decretată! B-laza B-laza Bună,ce măsuri se pot lua atunci cand patronul,te dă afară datorită faptului că nu ai vrut sa lucrezi in zi decretată.. (vezi toată discuția)
Dreptul muncii sabucaurora sabucaurora Am primit 2 sanctiuni de reducere a salariului si decizie de desfacere a contractului de munca fara a fi convocata in comisia de disciplina.Angajatorul ... (vezi toată discuția)