avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1480 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... dreptul muncii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

dreptul muncii

Am primit 2 sanctiuni de reducere a salariului si decizie de desfacere a contractului de munca fara a fi convocata in comisia de disciplina.Angajatorul motiveaza ca mi-au fost trimise recomandat acasa.Mentionez ca in acea perioada eram prezenta la servici si am locuit o perioada la parintii mei, nefiind la domiciliu.
Va rog sa ma ajutati si sa-mi dati un sfat. Ce ar trebui sa fac in acest sens
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:44, 17 Septembrie 2012
contestati la Tribunal in termen de 30/45 zile decizia de concediere
Deciziile de sanctionare se contesta la Tribunalul in raza caruia aveti domiciliu in termen de 30 de zile de la data comunicarii acestora ... daca incetarea raportului de munca a avut ca temei art.61 lit.a C.mun., atunci decizia de incetare a raportului de munca se contesta la Tribunalul in raza caruia aveti domiciliu in termen de 30 de zile de la data comunicarii acesteia.

Daca incetarea c.i.m. s-a facut in baza altui articol , atunci decizia se contesta la Tribunalul in raza caruia aveti domiciliu in termen de 45 de zile de la data comunicarii acesteia

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Litigii de munca ciprian2015 ciprian2015 Sunt angajat la o Societate unde ocup functia de InspectorSSM . Actual sunt in CM dar primesc acasa o notificare prin care ma anunta ca incepand cu data de ... (vezi toată discuția)
Preaviz art. 61 lit.a) codul muncii adriana.chiritescu adriana.chiritescu Daca o concediere disciplinara conf. art.61 lit.a) are specificat: \"se acorda preaviz de 20 zile lucratoare \" dar nu se specifica intervalul de preaviz si ... (vezi toată discuția)
Incetare cim la cerere Herra_ Herra_ Am intocmit o decizie de incetare CIM (LA CERERE). Comunicarea in REVISAL se incadreaza in termen \\\\"la data luarii la cunostinta a evenimentului care a ... (vezi toată discuția)