avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1860 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Litigii de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Litigii de munca

Sunt angajat la o Societate unde ocup functia de InspectorSSM .
Actual sunt in CM dar primesc acasa o notificare prin care ma anunta ca incepand cu data de 17.01.2017 intru in preaviz astfel urmand in preaviz 20 de zile ca Spalator auto .
Motiveaza ca functia mea s-a desfiintat ca sunt in reorganizarea Compartimentului SSM .
Tot in Notificare aflu de la dansii ca a fost angajata nou o alta persoana care este inginer si imi ocupa postul care acum se numeste SSM RSVTI MEDIU .
Adica postul exista doar ca i-a schimbat denumirea Societatea avnd 187 de angajati iar serviciul intern de prevenire nu se poate desfiinta .
Ma poate ajuta cineva cu cateva lamuriri si ce trebuie sa fac .
Va multumesc .
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:19, 17 Ianuarie 2017
Puteti doar sa contestati decizia de concediere la Tribunalul in raza caruia aveti domiciliul sau locul de munca in termen de 45 de zile de la data comunicarii acesteia.
30 de zile de la data primirii notificarii sau 30 de zile dupa incetarea CM ?
M,entionez de azi 17.01.2017 sunt in preaviz 20 zile urmand ca la sfarsit sa emita Societatea decizia de incetare a CM
Termenul este de 45 de zile de la data primirii deciziei de incetare a c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen contestatie concediere Amalia73 Amalia73 Buna ziua, ma aflu in situatia in care mi-a fost comunicata o notificare de preaviz privind desfiintarea postului pe care il ocup.In aceasta notificare de ... (vezi toată discuția)
Confirmare notificare de preaviz Ilie Micu Ilie Micu Buna ziua. In data de 15.12.2017 am primit un mail de la angajator cu titlul \'Notificare\', ce continea un fisier in format .pdf prin care mi se aduce la ... (vezi toată discuția)
Concediere din initiativa angajatorului prin desfiintarea postului ContSters305382 ContSters305382 Buna ziua, Numele meu este C.D.. locuiesc in jud. Ilfov . Am fost concediata de la locul de munca din initiativa angajatorului, prin desfiintarea postului ... (vezi toată discuția)