avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 980 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii concediu medical - reþineri contribuþii sociale ºi ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

concediu medical - reþineri contribuþii sociale ºi impozit

Bună -dimineaţa,
sunt în concediu medical ( cod 124, indemnizaţie 14). Am primit indemnizaţia lunară cu reţinerea contribuţiilor sociale si a impozitului. Este legală această reţinere ?
Mai am o întrebare, cu permisiunea dvs. : din momentul în care plăţile salarile s-au efectuat prin card, nu am mai văzut şi nu am semnat nici un stat de salarii. Este legal ?
Mulţumesc !
Cel mai recent răspuns: DINESCU FLORENTA , utilizator 19:42, 29 Ianuarie 2012
Pentru concediile medicale singura contributie care nu se aplica este somajul restul raman la fel.
Pana acum ati semnat ceva?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Baza de calcul a sumei indemnizatiei de concediu medical luat in timpul somajului, includerea salariilor compensatorii doinaa1 doinaa1 Buna ziua, am urmatoarea situatie. In luna ianuarie 2015 unitatea la care am lucrat si a oprit activitatea, s a facut concedierea colectiva a personalului, cu ... (vezi toată discuția)
Firma nu a platit obligatiile catre stat standan54 standan54 Sunt angajat la o firma din octombrie 2016. Nu am primit salariul pe lunile noiembrie si decembrie 2016. Am aflat ca firma nu a platit obligatiile catre stat ... (vezi toată discuția)
Contributii medical cod 09 crisadi crisadi Buna ziua Va rog, daca ma puteti ajuta, ce contributii se retin pentru indemnizatia de concediu medical pentru ingrijire copil?? Stiu ca aceasta se plateste ... (vezi toată discuția)