avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 896 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... recurs proces
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

recurs proces

Buna ziua,
Vreau sa stiu dc recursul unui proces care a avut loc in provincie poate fii facut la Bucuresti?Se poate muta procesul la Bucuresti?c

e tb facut?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:38, 27 Ianuarie 2012
Nu se poate, decat daca stramutati dosarul, si pentru asta se face o cerere la ICCJ - dar trebuie sa aveti motive intemeiate - art. 37-40 Cod proc. civ..
Unde s-a judecat pentru prima procesul ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stramutarea unui proces - motive? paumaria paumaria Mi-a fost acceptata contestatia in anulare pentru 2 motive : 1-necercetarea legalitatii proc. verb. dpdv. al art 16 alin 1 din OG 2/2001( nu a fost verificata ... (vezi toată discuția)
Cerere de stramutare, instanța competentã Showdown Showdown Buna ziua, Am o mare nelamurire. Poate ma ajutati sa inteleg. Sunt parte intr-un dosar a carei actiune a fost initiata in Oct 2011. In acet moment sunt in ... (vezi toată discuția)
Stramutare proces gheciu gheciu Reclamatul este salariat al judecatoriei. Pot cere stramutarea procesului si care sunt pasii de urmat. Multumesc! (vezi toată discuția)