avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1063 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa prima inmatriculare - se poate recupera?
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa prima inmatriculare - se poate recupera?

am achizitonat un autoturism nou si am platit taxa de prima inmatriculare in jur de 650 lei,dupa noua lege pot sa recuperez aceasta suma
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:02, 25 Ianuarie 2012
Desfasurati procedura legala,adresand la DGFP cerere in acest sens

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prima inmatriculare Neagu-Gabriel- Neagu-Gabriel- Eu de abia am cumparat o masina in strainatate si as dori sa o inmatriculez in romania...mi se remburseaza taxa de prima inmatriculare? (vezi toată discuția)
Restituirea taxei de prima inmatriculare bitza65 bitza65 Am achizitionat o masina,in leasing, in 2008, achitata anticipat in 2009. Nu mai am prima factura, in care era precizata si valoarea taxei de prima ... (vezi toată discuția)
Taxa auto - recuperare jacquelline jacquelline Toamna trecuta mi-am cumparat un autoturism din Germania pe care am vrut sa-l inmatriculez fara plata taxei pentru mediu. In acest sens am actionat in judecata ... (vezi toată discuția)