avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Prima Inmatriculare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Prima Inmatriculare

Eu de abia am cumparat o masina in strainatate si as dori sa o inmatriculez in romania...mi se remburseaza taxa de prima inmatriculare?
Cel mai recent răspuns: cristinaruxanda , utilizator 13:44, 5 Februarie 2012
Dupa ce achitati taxa,puteti demara procedura de recuperare suma,adresand cerere catre DGFP
Am Inteles,dar remburseaza suma in totalitate sau doar 25%,ms de raspunsuri.
Rambursarea celor pana in 25% se realizeaza doar ptr cei care au platit taxa intre 1.07.2008 si 12.01.2012.Dvs nu intrati in acea categorie ,care oricum nu sunt multi cei care au de primit cate ceva. Ideea era ca dvs sa recuperati integral taxa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa auto princessmaya princessmaya Am inmatriculat masina anul acesta,la inceputul lui ianuarie(am platit taxa din 2010).as vrea sa stiu cum imi pot recupera banuti sau cel putin o parte din ... (vezi toată discuția)
Se recupereaza taxa auto?! bogdan.bogdan bogdan.bogdan Tot aud ca se poate recupera in instanta taxa auto. Eu am inmatriculat pt mama o masina si nu sti daca mai are vreo chitanta sau ceva, mai pot face ceva in ... (vezi toată discuția)
Taxa prima inmatriculare butnarsimonaelena butnarsimonaelena Am o masina in leasing achizitionata in oct 2007, iar taxa de prima inmatriculare a fost achitata in luna noiembrie 2011.Cum pot recupera aceasta taxa de la ... (vezi toată discuția)