avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Depunere declaratia 100
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Depunere declaratia 100

Daca platesc salariu doar intr-o luna din an (de regula aprilie cand platesc contabilul pentru depunerea bilantului anual) sunt obligat sa depun declaratia 112 in fiecare luna?
Scuze am pus gresit titlul. Trebuia "Depunere declaratia 112" pentru entitate nonprofit
Ultima modificare: Miercuri, 25 Ianuarie 2012
jordy7, utilizator
Cel mai recent răspuns: jordy7 , utilizator 14:34, 25 Ianuarie 2012
Dar puteti sa optati pe varianta in care sa faceti un contract de prestari servicii cu respectiva contabila autorizata, va da factura si chitanta pentru serviciul prestat de intocmire situatii financiare si la dumneavostra dispare treaba cu angajatul. E mai simplu.
Daca mergeti cu varianta de contract de munca doar in aprilie, trebuie sa jonglati cu declaratia 010 pentru vector fiscal dar si cu revisalul.
Ultima modificare: Miercuri, 25 Ianuarie 2012
george-neagu, moderator
Multumesc, asa voi face.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie 112 pentru un contract de administrare cu pfa Tudoritaanghel Tudoritaanghel Buna dimineata,in cazul in care asociatia de proprietari incheie un contract de administrare cu PFA,declaratia fiscala 112 cine o transmite ? Multumesc ! (vezi toată discuția)
D 010 asociatii de proprietari ursulina ursulina Bună ziua! Suntem o asociație de proprietari. Avem contract cu o firmă specializată pentru administrare. De la contabilitate mi s-a comunicat (eu fiind ... (vezi toată discuția)
Declaratia 010 zolisoft2014 zolisoft2014 La multi ani tuturor! In 2022 am fost microintreprindere fara angajat. Am angajat o persoana cu actele in regula (medicina muncii, contract cu 90 zile proba, ... (vezi toată discuția)