avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Citare ca martor intr-un litigiu de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Citare ca martor intr-un litigiu de munca

Buna ziua.Va rog sa ma ajutati cu o informatie.Am primit o citatie ca martor intr-un
proces de fond-drepturi banesti,in judetul Hunedoara eu locuind in Bucuresti.Cum pot refuza deplasarea , cine suporta costurile deplasarii( in cazul in care nu pot refuza) si cui trebuie sa ma adresez?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 17:09, 25 Ianuarie 2012
Atata timp cat instanta a dispus audierea martorilor trebuie sa va prezentati. Martorul nu poate fi inlocuit decat in caz de deces, disparitie sau motive intemeiate.
Cine v-a propus ca martor suporta si cheluielile cu deplasarea si cazarea dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neprezentare martor la proces de divort arun.badiu arun.badiu Buna ziua. Va rog sa ma ajutati in urmatoarea situatie. Sunt chemat ca martor la un proces de divort, in alta localitate, destul de departe. Am primit prima ... (vezi toată discuția)
Inlocuire martor in cadrul unui proces civil anonim99 anonim99 Buna ziua, Va rog sa-mi dati un sfat, privind urmatoarea situatie : - intr-un [b]proces civil[/b] privind niste [b]imobile[/b], reclamantul se ... (vezi toată discuția)
Bună seara! am și eu o întrebare... am proces de divorț cu ... Gabigeo Gabigeo Bună seara! Am și eu o întrebare... Am proces de divorț cu minori și am citat ca și martor(fără sa îmi dau seama) pe cineva care știe ce sa ... (vezi toată discuția)