Buna ziua ,
Am un teren situat intre blocuri in suprafata de 328mp ,cu deschidere la doua strazi.
in 2008 am obtinut CU ,prin care mi se spunea ca pot construi p+3-10,conformPUG aprobat cu HCL 23_2000.Constat cu stupoare ca la eliberarea unui alt CU(deoarece acesta mi-a expirat )nu mai pot obtine acelasi lucru , ba din contra terenul devine neconstruibil ,deci eu nu mai pot face nimic cu acest teren decat sa platesc impozit pentru el.Daca stie cineva conform carei legi s-a luat aceasta hotarare , va rog frumos sa imi dati si mie un raspuns.
Va multumesc ,
PUG-urile se revizuiesc, conform legii, o data la 10 ani. Este foarte posibil ca in urma PUG-ului nou, aprobat probabil prin 2010, sa se fi schimbat caracteristicile zonei in care se afla terenul. Oricum, primaria trebuie sa specifice in CU ce act administrativ/normativ interzice executarea de constructii pe acel teren.
Exceptie puz
sandyprs
Buna ziua! Va contactez in legatura cu urmatoarea situatie. Am un teren pe care doresc sa construiesc o casa P+1, insa din PUZ (adjud, vrancea) reiese ca pot ... (vezi toată discuția)