avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... teren intravilan -proprietate privata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

teren intravilan -proprietate privata

Buna ziua ,
Am un teren situat intre blocuri in suprafata de 328mp ,cu deschidere la doua strazi.
in 2008 am obtinut CU ,prin care mi se spunea ca pot construi p+3-10,conformPUG aprobat cu HCL 23_2000.Constat cu stupoare ca la eliberarea unui alt CU(deoarece acesta mi-a expirat )nu mai pot obtine acelasi lucru , ba din contra terenul devine neconstruibil ,deci eu nu mai pot face nimic cu acest teren decat sa platesc impozit pentru el.Daca stie cineva conform carei legi s-a luat aceasta hotarare , va rog frumos sa imi dati si mie un raspuns.
Va multumesc ,
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 14:57, 25 Ianuarie 2012
PUG-urile se revizuiesc, conform legii, o data la 10 ani. Este foarte posibil ca in urma PUG-ului nou, aprobat probabil prin 2010, sa se fi schimbat caracteristicile zonei in care se afla terenul. Oricum, primaria trebuie sa specifice in CU ce act administrativ/normativ interzice executarea de constructii pe acel teren.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Terenul pe care l-am cumpărat a fost situat la categoria l4 Gabrielsuzana Gabrielsuzana Am cumpărat un teren in Bistrita intr-o zona destinată pentru case Str Malinului . Terenul este intravilan , neștiind ca se modifica planul de urbanism ... (vezi toată discuția)
Exceptie puz sandyprs sandyprs Buna ziua! Va contactez in legatura cu urmatoarea situatie. Am un teren pe care doresc sa construiesc o casa P+1, insa din PUZ (adjud, vrancea) reiese ca pot ... (vezi toată discuția)
Certificat de urbanism - teren privat- legea spatiilor verzi??? rita&victor rita&victor Subsemnatul Tosa Ioan,prin mostenire am obtinut un teren in intravilanul orasului Cluj Napoca,cu nr din CF 21102. Terenul se afla intr-o zona rezidentiala, ... (vezi toată discuția)