avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 996 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general REFACTURARE COMBUSTIBIL
Discuție deschisă în Contabilitate în general

REFACTURARE COMBUSTIBIL

Va rog frumos sa ma ajutati la urmatoarea problema :
Societ.mea are contract cu furnizor de combustibil.suntem parte dintr-un grup de firme cu acelasi patron .Se doreste ca achiztia sa fie pe o singura firma , care ulterior refactureaza celorlate firme din grup cantitateade combustibil consumata de fiecare societate separat.
Va rog mult, spuneti-mi cu ce fel de acte , autorizatii trebuie sa ma asigur ca le am pentru a avea dreptul legal sa pot face acest lucru !

multumesc si sper sa ma ajutati !!!!!!

Alte discuții în legătură

Cum pot inchide un sold la un client prin sponsorizare ? iuli-ana iuli-ana Am facturat marfa unei persoane juridica din anul 2009, nu mi-a fost platita factura pana acum ( scuza este ca nu au bani). Dar patronul mi-a sugerat sa ... (vezi toată discuția)
Decontare benzina angajati ioana10 ioana10 Buna ziua... as dori sa intreb daca poate cineva sa ma lamureasca intr-o problema. La firma la lucrez se doreste gasirea unei forme juridice legale de ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! vă rog să mă ajutați cu următoarea situație: ... SorinaM1234567 SorinaM1234567 Bună ziua! Vă rog să mă ajutați cu următoarea situație: Facturarea energiei pentru mai multe blocuri care fac parte dintr-un ansamblu ... (vezi toată discuția)