avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită model cerere
Discuție deschisă în Executare silită

model cerere

s-a pronuntat decizia curtii de apel constanta (recurs/definitiva si irevocabila). ma puteti ajuta cu un model de cerere de a intra in posesia acestei decizia pt a o putea investi cu formula executorie? multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters239118 , utilizator 14:58, 25 Ianuarie 2012
Trebuie sa ii faceti o copie xerox atunci cand se intoarce dosarul la instanta de fond, iar de pe copia respectiva mai faceti cateva copii pentru investire si legalizare.
Nu e o cerere speciala pentru a face copii (Dle. presedinte, va rog sa-mi aprobati studierea dosarului si fotocopierea paginilor...).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarire a instantei marryy_lm marryy_lm va rog sa-mi dati o mina de ajutor.am avut un proces civil cu primaria capitalei,pe obligatia de a face.Mai exact am cistigat dreptul de a-mi cumpara locuinta ... (vezi toată discuția)
Hotarare definitiva sorincapitanescu sorincapitanescu Buna ziua, O hotarare irevocabila data in ultima instanta de Curtea de Apel Bucuresti imi poate fi trimisa in forma redactata la domiciliul meu daca fac ... (vezi toată discuția)
Executare silita drepturi salariale Noname2011 Noname2011 Am dat in judecata o firma ptr nerespectarea drepturilor salariale. Dupa prima infatisare la proces mi-am recapatat drepturile salariale insa am cerut si ... (vezi toată discuția)