avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Declaratie 100-neangajare persoane cu dizabilitati
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Declaratie 100-neangajare persoane cu dizabilitati

Daca am depasit 50 angajati si achizitionez produse de la unitate protejata, mai trebuie sa declar in D100 suma cu zero sau nu depun declaratie?
Cum se inregistreaza corect:

635=447 cu fd calculat pentru neangajare persoane cu dizabilitati
si
447=401 ?

Multumesc.

Alte discuții în legătură

Fond pers.cu handicap pitirut pitirut rog un coleg economit sa ma ajute cu urmat.problema:am constituit fd.ptr.pers.cu handicap(intrucit nu avem > de 50 de salariati.) in suma de 930.lei.am facut ... (vezi toată discuția)
Fd handicapati adynamarcu adynamarcu Am achizitionat in 31 august de la o unitate protejata , mobilier, in suma echivalenta cu val fd pt handicapati, am receptionat produsele (303=401) si am ... (vezi toată discuția)
Incadrare persoane cu handicap pitirut pitirut Buna ziua.Rog respectuos pe cineva sa ma lamureasca cu privire la incadrarea persoanelor cu handicap.Recent am preluat o firma cu 85 de salariati si am auzit ... (vezi toată discuția)