avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA TVA aplicata taxelor pentru expozitii internationale
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

TVA aplicata taxelor pentru expozitii internationale

Buna ziua,
societatea la care lucrez are ca obiect de activitate fabricarea de mobila. La sfarsitul lunii vom participa la o expozitie de mobila in Anglia. Am primit de la organizatorii expozitiei factura reprezentand taxele, plus TVA. Am mai participat si in alti ani la diverse targuri si expozitii internationale si pana acum nu am primit niciodata factura cu TVA. Este corecta factura?
Cel mai recent răspuns: oana23cris , utilizator 11:55, 26 Ianuarie 2012
da, este corecta factura cu TVA, locul prestarii serviciului fiind a fi considerat anglia (art. 133, alin 7. lit. b) din codul fiscal)
se pare ca legislatia europeana s-a modificat in acest sens.
multumesc pentru raspuns !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Participare la targ in romania.cum facturez catre italia 50% din suma (dpdv al tva) iuliaiuly iuliaiuly Buna ziua, Firma noastra a participat la un targ in Romania, platind chirie si TVA-ul aferent. Firma din Italia (noi fiind distribuitorii lor in Romania) ... (vezi toată discuția)
Prestare serv. intracomunitara? psilvie psilvie Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema: SC RO (inregistrata in ROI) trebuie sa emita o factura (contravaloare cost participare expozitie) ... (vezi toată discuția)
Achizitie intracomunitara de servicii de la neplatitor de tva Cata_68 Cata_68 Buna ziua, Am si eu o intrebare referitoare la urmatoarea problema: O firma din Romania platitoare de TVa primeste o factura de prestari servicii (serviciile ... (vezi toată discuția)