avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 962 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... SRL sau IFN ?
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

SRL sau IFN ?

Buna ziua,
Pentru infiintarea unei firme care are ca obiect principal de activitate cumpararea de creante comerciale mai exact cumpararea de facturi care nu au ajuns la scadenta si aplicarea asupra pretului de cumparare a unui discount , firma trebuie constituita sub forma unui simplu SRL sau trebuie sa indeplineasca cerintele aplicabile unui IFN pentru ca am vazut la noi mai multe societati de genul acesta iar una dinte ele este EOS KSI România S.R.L deci un simplu SRL. Altele sunt infiintate ca IFN uri dar practica factoringul si au mai multe obiecte de activitate in domeniul creditarii.
In trebarea in cazul meu SRL sau IFN?
Va multumesc, o zi buna!

Alte discuții în legătură

Executare silita- somatie din partea firmei de recuperari creante cristian15coman cristian15coman Buna ziua!Va rog mult sa nu ocoliti acest mesaj.Am primit de la eos -ksi o notificare prin care in termen de 5 zile sa achit suma de 8271,97 pe care eu nu o ... (vezi toată discuția)
Care poate fi motivul/le si care sunt sansele de reusita pentru ... gtiasi gtiasi Care poate fi motivul/le si care sunt sansele de reusita pentru care pot face o contestatie la executarea silita explicitata mai jos cu date din dosarul ... (vezi toată discuția)
Sigiliu victor11 victor11 Bună ziua. Imi spune ti vă rog dacă este corectă actiunea unui agent eos ksi de a pune sigiliu pe usa unui apartament bazăndu se doar pe faptul că ... (vezi toată discuția)