Bună ziua. Imi spune ti vă rog dacă este corectă actiunea unui agent eos ksi de a pune sigiliu pe usa unui apartament bazăndu se doar pe faptul că debitorul are adresa la apartamentul care a fost sigilat, fără a fi proprietatea sa ? Apoi agentul sună si amenintă că va executa silit pe imobilul respectiv si bunurile din el. Vă multumesc
EOS KSI este un simplu SRL, chiar daca se ocupa de recuperarea creantelor. Deci, un angajat al unui simplu SRL n-are voie sa aplice sigilii. Sigiliile in tara asta sunt puse de organe care au autoritate de stat: notari, executori judecatoresti, politie. Daca sunteti sigur ca nu a inceput nici o executare silita (ceea ce ar presupune un proces sau notificari, somatii) la care sa-si dea concursul macar un executor, sigiliul e fix apa de ploaie si pus la intimidare. Puteti formula plangere penala. Ca sa fiti sigur, uitati-va ce stampila e pe acel sigiliu. Cand va mai suna agentul, comunicati-i ca ii faceti plangere penala pentru sigilii si rugati-l sa va comunice prin ce act vi s-a adus la cunostinta cesiunea de creanta (daca exista) sau in ce capacitate actioneaza (e mandatarul cui)
Eos ksi
Flovyo
In 2013 am contactat un credit pe care nu am putut sa-l platesc iar in 2015 am fost executat silit si mi s-a instituit poprire pe salariu in urma unei decizii ... (vezi toată discuția)