avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... cat costa un divort din culpa comuna?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

cat costa un divort din culpa comuna?

poate sa imi spuna cineva cam care sunt cheltuielile totale in cazul unui divort din culpa comuna? stiu ca imi veti spune ca difera de la avocat la avocat. dar, totusi ... ?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 00:47, 31 Octombrie 2008
Mai ieftin decat din culpa exclusiva.
Din ce oras sunteti? Nu este foarte mult si se poate plati si in rate, daca avocatul este de acord.
Eu cred ca nu vrea avocat pt ca ori are deja ori nu vrea sa plateasca deloc.
Daca nu realizeaza venituri deloc poate sa se intample sa primeasca gratuit.
In mod cert doresc avocat, tocmai ptr este o problema sensibila. Numai ca am ezitat cand am auzit suma ceruta ca onorariu (1840 ron !) in situatia in care ambii soti suntem deja de acord cu toate problemele conexe divortului: incredintarea copilului, partaj, nume.
buna daca esti din craiova iti spun eu un avocat bun si care nu costa mult am avut acceiasi problemme ca si tine pa

Alte discuții în legătură

Cost proces divort copil minor si partaj-bucuresti crinamara crinamara Imi puteti spune care sunt costurile (aproximativ) unui divort cu copil minor si partaj, fara complicatii (infidelitate, parasirea domiciluilui de catre sot, ... (vezi toată discuția)
Divort cu acordul partilor, fara partaj si cu minor amarasteanu amarasteanu Buna ziua! Daca stie cineva cat dureaza un astfel de proces in Bucuresti si cam cat costa cu totul? (vezi toată discuția)
Divort rapid catalina1276 catalina1276 Pot sa ma adresez instantei de judecatorie din orasul unde lucrez (care este diferita de cea de domiciliu)? Pot divorta si fara avocat? Ar putea fi in divort ... (vezi toată discuția)