avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Se poate construi pe un teren de 9m deschidere.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Se poate construi pe un teren de 9m deschidere.

Terenul are 3200m dar doar 9 m deschidere la drum,este intravilan.
Cel mai recent răspuns: Ligia Stanescu , Contabil 16:49, 25 Ianuarie 2012
Da.
Depinde ce construiti. Daca este vorba de locuinta individuala, Normele metodologice de aplicare a legii 50/1991 prevad un front stradal de minim 9 metri. Pentru locuinte tip duplex, legea cere o deschidere de minim 12 metri la strada.
In certificatul de urbanism pentru constructie locuinta, veti gasi care este deschiderea minima ce trebuie sa o aiba terenul pentru a putea fi inaltata o contructie pe acesta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzarea/cumpararea unui pamant elenaboboc91 elenaboboc91 Am vrut sa vand un teren cu o suprafata de 5000mp. Cel care a vrut sa cumpere isi dorea sa il imparta intre el si fratii lui de aceea latimea de 15m nu ar fi ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie marianboraciu marianboraciu Buna ziua! Ma intereseaza daca ma puteti ajuta cu un raspuns la urmatoarea intrebare: Am un teren intravilan (intre case) cu o casa veche pe care vreau sa o ... (vezi toată discuția)
Constructie imobil ovi31diu ovi31diu Exista vreo reglementare care sa ingradeasca constructia unui imobil pe un teren proprietate personala aflat in intravilan? (ex,deschidere la ... (vezi toată discuția)