avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua ! Vreau să cumpăr și eu un teren si nu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua ! Vreau să cumpăr și eu un teren si nu știu dacă ...

Bună ziua !
Vreau să cumpăr și eu un teren si nu știu dacă o să pot primi avizul de construire, deoarece deschiderea la drum este de 12,61, iar în spate avem 11,85.
În cazul acesta se oferă aviz de construirea unei locuințe ?
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 10:47, 28 Octombrie 2024
Forma terenului nu are cu nimic de-a face cu avizul de constructie. Trebuie doar pastrata distanta legala fata de gardul vecinilor.
Deschiderea minimă la frontul stradal este 9 metri pentru locuință individuală și 11 metri pentru locuințe înșiruite / duplex. Cel mai bine solicitați un certificat de urbanism pentru informare, anterior cumpărării, și veți vedea acolo exact ce puteți face cu terenul respectiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate construi pe un teren de 9m deschidere. razvan_dochia2002 razvan_dochia2002 Terenul are 3200m dar doar 9 m deschidere la drum,este intravilan. (vezi toată discuția)
O mare dilema daniela.ilea daniela.ilea Daca ma poate ajuta cineva ,detin o casa batraneasca cu un front stradal de 7 m dar in spate se lateste curtea ajungand la 13 m ,doresc sa construiesc o casa ... (vezi toată discuția)
Construire pe teren ingust - front stadal 11ml wai wai Buna ziua, Rog a fi consiliat, daca este posibil, in urmatoarea speta: - sunt in faza cumpararii unui teren cu urmatoarele caracteristici: 300 mp, front ... (vezi toată discuția)