avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1818 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Proprietate: cum putem impiedica un mostenitor sa mai ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Proprietate: cum putem impiedica un mostenitor sa mai comita abuzuri?

Sintem 3 frati si avem toti certificate de mostenire,unul dintre noi face abuzuri intrind pe toata proprietatea si fiind violent.As dorii cum pot sa obtin interzicerea lui pe proprietate pina la inpartirea succesorala.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters191851 , utilizator 18:40, 25 Ianuarie 2012
Faceti plangere penala la politie pentru comportament violent, iar daca aveti certificat medico-legal sa-l prezentati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort - copil minor bibi30 bibi30 Buna ziua, Am o mare rugaminte la cei in masura sa ma ajute si sa ma lamureasca intr-o astfel de problema.Sunt casatorita de 4 ani(relatia in sine ... (vezi toată discuția)
Abuz in familie bebito&bebita bebito&bebita daca am facut o plangere la politie impotriva sotului pentru violenta si apoi obtin si certificat medico-legal , pentru alta violenta , ce se intampla ? (vezi toată discuția)
Drepturi in urma depunerii actelor de divort marin1981 marin1981 Ieri am depus actele de divort si prima infatisare o avem in decembrie 2012.As dori sa stiu ce drepturi mai are sotul asupra mea avand in vedere faptul ca are ... (vezi toată discuția)