avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... scoatere de la rau platnici
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

scoatere de la rau platnici

Buna ziua,

In 2005 am facut un imprumut la o banca in valoare de 2000 euro pe un termen de 5 ani in anul 2009 am avut intarzieri pe 3 luni din en motive in 2010 am achitat in intrgime contravaloarea imprumutului cu toate penalizarile puse. In 2011 am vrut sa fac un imprumut de nevoi personale si nu pot face din cauza ca sunt bagat in baza de date de rau platnici.Ce pot face sa fiu sters din baza de date de rau platnici tiind cont ca imprumutul facut in 2005 l-am platit integral. Daca nu pe ce perioada poti fi tinut in baza de date.Va multumesc,

Alte discuții în legătură

Probleme dobanda si restante djbamsy djbamsy Buna seara!Tatal meu are un cont la o banca.A facut un imprumut de 5000 lei ( 50 mil lei vechi ) si la sfarsit trebuie sa dea inapoi 8600 lei.Pana aici totul ... (vezi toată discuția)
Reesalonare din partea recuperatorilor de credite,va rog ajutor urgent :-s emilia08 emilia08 am facut un credit de nevoi personale in 2007 ,p 4 ani ,din mai multe motive nu am mai platit creditul din februarie 2010.M-au sunat cei de la firma de ... (vezi toată discuția)
Unde ma sfatuiti sa fac o plangere impotriva provident? Cristina B. Cristina B. Buna seara, Daca se poate sa ma indrumati care este cel mai eficient mod si unde pot face o plangere legata de un imprumut la Provident. Acest imprumut ... (vezi toată discuția)