avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 475 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Unde ma sfatuiti sa fac o plangere impotriva Provident?
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Unde ma sfatuiti sa fac o plangere impotriva Provident?

Buna seara,

Daca se poate sa ma indrumati care este cel mai eficient mod si unde pot face o plangere legata de un imprumut la Provident.

Acest imprumut a fost facut de catre o persoana necunoscuta, pe numele meu si cu o copie de buletin care nu mai era valabil. Am aflat atunci cand Provident a trimis o scrisoare, in decembrie 2016, in care eram anuntata ca daca nu platesc o sa fiu bagata in Biroul de Credit, lucru care s-a si intamplat.

Am facut o plangere la Provident, alta la politie in ianuarie, anul in curs si am sesizat Provident sa ma scoata din Biroul de credit.

Am vrut sa fac um imprumut de nevoi personale, la banca, luna trecuta si am fost informata ca nu se poate deoarece apar in Biroul de credit ca rau platnic. Ulterior, pe data de 31/10/2017, am recontactat Provident si am cerut sa imi fie trimis um document (atat pe mail cat si prin posta) care sa ateste faptul ca am fost scoasa din acest birou.

Am fost sunata pe data de 01/11/2017 si mi s-a raspuns ca o sa fie trimis pe mail pana la sfarsitul zilei sau cel tarziu in ziua urmatoare.

Acest document nu mi-a fost trimis si am nevoie de el.

Va multumesc anticipat!

Cristina Banu

Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 00:18, 9 Noiembrie 2017
Daca împrumutul nu a fost facut de dvs. Mergeți la poliție.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt identitate si credit in numele meu Gociu_g Gociu_g Buna seara. Cu cateva zile in urma am incercat sa accesez un credit de nevoi personale de la o anumita banca. Toate bune si frumoase pana in momentul in ... (vezi toată discuția)
Provident - imprumut facut pe numele altei persoane udrzone udrzone Buna Seara . Am nevoie de parerea unui avocat inainte sa fac un gest necugetat . Astazi primesc acasa o instiintare de la provident , ca as avea de plata ... (vezi toată discuția)
Recuperare creante - imprumut facut pe alt nume dar pe adresa mea (dca/provident) dandudas dandudas Buna ziua! Am primit o scrisoare de la DCA Debt Collection Agency pentru recuperarea unui debit restant de 1350RON. A fost trimisa la adresa mea, dar ... (vezi toată discuția)